Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

   Últimes Notícies

La companyia

image
Arriva
 
image
 


Arriva Mallorca

Empresa de transport regular i discrecional amb més de 40 anys de recorregut a les nostres esquenes.

La nostra àmplia experiència en el sector ens permet oferir un servei de qualitat a tots els viatgers que confien en nosaltres.

ARRIVA Mallorca és el resultat de la fusió de dues empreses de transport:

AUTOCARS MALLORCA opera a la zona nord de Mallorca i va ser fundada l'any 1973, al llarg d'aquests gairebé quaranta anys s'ha dedicat tant al transport regular com al transport discrecional , cal destacar que actualment connecta les zones de Alcúdia, Port d’ Alcúdia, Platges de Muro, C´an Picafort i Port de Pollença amb destinacions com Inca, Palma, Formentor, Soller, La Calobra, Lluc. En l'actualitat compta amb una flota de 42 autocars i una plantilla en temporada alta de 45 persones. Explota les concessions IB 21 i IB 15.

També opera a la zona nord-oest de la illa (Tramuntana). Actualment uneix les zones de Palma de Mallorca amb Soller, Port de Soller, Deia i Valldemosa i posseeix una flota de 13 autocars i 15 conductors. Explota les concessions IB 09 i IB 10.


BUS NORT BALEAR BALEAR opera a la zona de centre-est de l’illa. Actualment explota la concessió IB24 i IB14. Uneix les zones des de Son Serra de Marina fins a Palma, amb Llubí , Inca , Sineu , Ariany , Maria de la Salut , Sant Joan, Lloret, Pina, Ses Olleries. Posseeix una flota de 14 autocars i 15 conductors.

GRUP ARRIVA


Som el major operador de transport de viatgers d'Europa.

Donem servei a més de 2.200 milions de viatges en 14 països europeus cada any.

Operem més de 19.850 autobusos i autocars, 1123 trens, 450 tramvies, 183 metres lleugers, 21 vaixell busos i 400 vehicles elèctrics.

Som capdavanters en experiència multimodal a través de tota Europa. En l'actualitat tenim uns ingressos consolidats de més de 5.000 milions d'euros.


Instal·lacions

ARRIVA Mallorca disposa d'oficines situades a Alcúdia, de la mateixa manera que el garatge - taller d'Autocars Mallorca, on es realitzen els manteniments dels vehicles, a Palma també disposa d'un garatge on estacionen els vehicles. A Can Picafort disposa d'un garatge - taller on es realitzen els manteniments i estacionen els vehicles de Bus Nort.

OFICINES


Carrer d'Eivissa, 15
07400 Alcudia España

+34 971 545 696
+34 971 545 002

HORARI


Dilluns a Divendres
De 8:00 a 16:00 h.Xarxa comercial

ARRIVA Mallorca pertany al GRUP ARRIVA, és el major grup de transports d'Europa. Posseeix una àmplia xarxa comercial tant a Espanya com a Europa. A continuació presentem els països d'Europa on tenim presència, a més de la xarxa operacional tant a Espanya com a Mallorca.

Presència a Europa

ARRIVA presta més d'un bilió de serveis cada any, oferint als seus passatgers una àmplia varietat de mitjans de transport com a autobusos, trens, autocars, taxis i busos aquàtics.

A continuació presentem el mapa indicant els països on ARRIVA té seu operacional.

ARRIVA - Presencia en Europa

Presència a Espanya

ARRIVA Mallorca posseeix flota pròpia en nombrosos punts de Mallorca a més de comptar amb corresponsalies per tota la península.


ARRIVA Esfera - Cobertura en EspañaLa nostra flota

Disposem d’una amplia varietat de tipologia de vehicles: busos urbans, interurbans, busos per a servei discrecional, mini busos...

Tots els nostres autobusos compleixen amb la legislació i normativa vigent.

   
 • Targeta de transport / Autoritzacions
 • Revisions periòdiques (ITV's)
 • Permís de circulació
 • Seguros (RC i SOVI)
 • Elements de control (Tacógrafo, limitador de velocitat ...)
 • Documentació tècnica
 • Normes de seguretat
 • Llicència CEE i Full del Llibre Verd
 • Conveni ASOR

Qualitat i sostenibilitat

En Arriva, treballem per un transport públic de qualitat i sostenible. Però no n'hi ha prou amb dir-ho, cal demostrar-ho. Sotmetre a les auditories de Qualitat i Medi Ambient és una bona forma de fer-ho. Actualment Arriva Mallorca compta amb la certificació ISO 9001 de Qualitat, la ISO 14001 de Gestió Ambiental i recentment ha aconseguit la certificació UNE-EN 13816 per totes les seves línies, una norma europea, específica per al transport públic de viatgers, que certifica que s'ofereix un servei de qualitat.

Per consultar la declaració ambiental d'Arriva Mallorca, punxi aquí:
Declaració ambiental Autocares Mallorca
Declaració ambiental Bus Nort

Certificado UNE-EN ISO 9001:2015
Certificado UNE-EN ISO 14001:2015
Certificado UNE-EN ISO 13816:2003
Registro Huella Carbono

La nostra Política
  Més informació