Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.

   Últimes Notícies

La companyia

image
Arriva
 
image
 


Arriva Mallorca

Empresa de transport regular i discrecional amb més de 40 anys de recorregut a les nostres esquenes.

La nostra àmplia experiència en el sector ens permet oferir un servei de qualitat a tots els viatgers que confien en nosaltres.

ARRIVA Mallorca és el resultat de la fusió de dues empreses de transport:

AUTOCARS MALLORCA opera a la zona nord de Mallorca i va ser fundada l'any 1973, al llarg d'aquests gairebé quaranta anys s'ha dedicat tant al transport regular com al transport discrecional , cal destacar que actualment connecta les zones de Alcúdia, Port d’ Alcúdia, Platges de Muro, C´an Picafort i Port de Pollença amb destinacions com Inca, Palma, Formentor, Soller, La Calobra, Lluc. En l'actualitat compta amb una flota de 42 autocars i una plantilla en temporada alta de 45 persones. Explota les concessions IB 21 i IB 15.

També opera a la zona nord-oest de la illa (Tramuntana). Actualment uneix les zones de Palma de Mallorca amb Soller, Port de Soller, Deia i Valldemosa i posseeix una flota de 13 autocars i 15 conductors. Explota les concessions IB 09 i IB 10.


BUS NORT BALEAR BALEAR opera a la zona de centre-est de l’illa. Actualment explota la concessió IB24 i IB14. Uneix les zones des de Son Serra de Marina fins a Palma, amb Llubí , Inca , Sineu , Ariany , Maria de la Salut , Sant Joan, Lloret, Pina, Ses Olleries. Posseeix una flota de 14 autocars i 15 conductors.

GRUP ARRIVA


Som el major operador de transport de viatgers d'Europa.

Donem servei a més de 2.200 milions de viatges en 14 països europeus cada any.

Operem més de 19.850 autobusos i autocars, 1123 trens, 450 tramvies, 183 metres lleugers, 21 vaixell busos i 400 vehicles elèctrics.

Som capdavanters en experiència multimodal a través de tota Europa. En l'actualitat tenim uns ingressos consolidats de més de 5.000 milions d'euros.


Instal·lacions

ARRIVA Mallorca disposa d'oficines situades a Alcúdia, de la mateixa manera que el garatge - taller d'Autocars Mallorca, on es realitzen els manteniments dels vehicles, a Palma també disposa d'un garatge on estacionen els vehicles. A Can Picafort disposa d'un garatge - taller on es realitzen els manteniments i estacionen els vehicles de Bus Nort.

OFICINES


Carrer d'Eivissa, 15
07400 Alcudia España

+34 971 545 696
+34 971 545 002

HORARI


Dilluns a Divendres
De 8:00 a 16:00 h.Xarxa comercial

ARRIVA Mallorca pertany al GRUP ARRIVA, és el major grup de transports d'Europa. Posseeix una àmplia xarxa comercial tant a Espanya com a Europa. A continuació presentem els països d'Europa on tenim presència, a més de la xarxa operacional tant a Espanya com a Mallorca.

Presència a Europa

ARRIVA presta més d'un bilió de serveis cada any, oferint als seus passatgers una àmplia varietat de mitjans de transport com a autobusos, trens, autocars, taxis i busos aquàtics.

A continuació presentem el mapa indicant els països on ARRIVA té seu operacional.

ARRIVA - Presencia en Europa

Presència a Espanya

ARRIVA Mallorca posseeix flota pròpia en nombrosos punts de Mallorca a més de comptar amb corresponsalies per tota la península.


ARRIVA Esfera - Cobertura en EspañaLa nostra flota

Disposem d’una amplia varietat de tipologia de vehicles: busos urbans, interurbans, busos per a servei discrecional, mini busos...

Tots els nostres autobusos compleixen amb la legislació i normativa vigent.

   
 • Targeta de transport / Autoritzacions
 • Revisions periòdiques (ITV's)
 • Permís de circulació
 • Seguros (RC i SOVI)
 • Elements de control (Tacógrafo, limitador de velocitat ...)
 • Documentació tècnica
 • Normes de seguretat
 • Llicència CEE i Full del Llibre Verd
 • Conveni ASOR

  Més informació